Ontharen Ice Diode Laser

PERMANENTE HAARVERWIJDERING MET ZACHTE
DIODE LASERTECHNIEK

• Voor dames en heren

• Pijnloze behandeling

• Maximale huid- en weefselbescherming

• Aangenaam huidgevoel tijdens de behandeling dankzij geïntegreerd verkoelingssysteem

• Geschikt voor elk huidtype en elke haarkleur

• Definitief haarvrij over het hele lichaam

De prijs en de verwachte behandelingsduur worden tijdens een voorafgaand persoonlijk gesprek bepaald. De ervaring leert dat er zes tot acht behandelingen worden gepland in een periode van twee tot acht weken. Een optimaal resultaat vraagt hierbij wel om wat tijd en geduld. Wij willen u hierbij graag begeleiden en van advies voorzien.

Vooral in de zomer is een haarloze en fluweelzachte huid belangrijk, en niet alleen voor vrouwen! Wax, nat scheren, ontharingscrème en zelfs diverse ontharingsapparaten die verkrijgbaar zijn, bieden hierbij geen permanente oplossing. Na een paar dagen komen de eerste ongewenste haartjes weer tevoorschijn en begint de omslachtige, en soms pijnlijke haar procedure van voren af aan.Wij bieden hiervoor een permanente oplossing.

Het ontharingsmethode van de toekomst De innovatieve SHR-diodelaser combineert de ervaring van de conventionele pulslichttherapie met de kennis van de lasertechnologie. Door de werking van de laser op de huid en haarstructuren te optimaliseren, wordt niet alleen het resultaat van de behandeling gemaximaliseerd, maar ook voor een absolute bescherming van de huid en het weefsel gezorgd.

De technologie De laag-energetische laserimpulsen in combinatie met het innovatieve SHR-glijproces veroorzaken een milde en onzichtbare verdwijning van de haarwortels, zodat het haar niet meer kan groeien. Hiermee kan bij zowel donkere als lichte haar-/huidtypen het haar worden verwijderd.

Het effect Al na ongeveer 6-8 behandelingen per lichaamsdeel bent u permanent bevrijd van ongewenst haar – een aanzienlijke verbetering vergeleken met conventionele ontharingstechnieken.

Wat voelt u tijdens de behandeling?

In tegenstelling tot conventionele haarverwijdering met pulslicht, is haarverwijdering door middel van een SHR-diodelaser praktisch pijnloos. U kunt hierbij een tintelende warmte ervaren.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Na de behandeling kunnen er tijdelijk lichte zwellingen en/of roodheid optreden. Het is ook mogelijk dat er na de eerste behandeling oppervlakkige korstjes ontstaan. Maar deze symptomen zullen verdwijnen en zijn slechts tijdelijk.

Waar moet u na de behandeling rekening mee houden?

Na de behandeling adviseren wij om het behandelde huidgebied te koelen. Bovendien dient u gedurende een aantal weken na de behandeling intensieve blootstelling aan de zon te vermijden.

Indien u nog vragen heeft dan vernemen wij die graag van u.